keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Laivailua, shaibailua ja paikkailua!

Morot horot!

Siitä onki hetki kun avasin sanaisen arkkuni tänne bloggerin mielettömään maailmaan. Oikeastaan pääni on pysynyt kiinni, koska keräsin vähän enemmän asiaa, mistä kirjoittaa. Marraskuu oli täynnä bailausta, hauskoja hetkiä, mutta tietty siihen mahtui myös paljon ei-toivottuja momentteja, kuten paniikkia koulun puolella.

Huonot ensin; Sinä... no ei! :D Paniikkia aiheutti uuden työssäoppimispaikan löytäminen, kun kaikki paikat tupaten täynnä, kun tuntui opparijakso olevan kaikilla automaatiodudeilla samaan aikaan. Paikka kuitenkin löytyi, mutta siitä lisää myöhempänä. Toinen paska homma oli, että hukkasin kamerani ja osan meikeistä luokan pikkujoulurytäkässä ja rahaa paloi muutenkin, kun maksoin laivamatkan.

Sitten kaikki hyvä, sitä onkin enemmän!

Marraskuussa tuli oltua ihan mahtavalla porukalla Pakkahuoneella katsomassa Turmion Kätilöitä. Näin ne livenä ensimmäistä kertaa, vaikka digannu bändistä vuodesta 2006. Myös oppilaskunnan hallituksen erinäisiä liibalaaboja tullut toimitettua, kuten taksvärkkijulisteiden jakoa ja kuulutuksien kiireistä tekemistä. Koulukuvauskin oli ja meni, mutta näytin niin perseeltä (lue: kaljulta virnistävältä rotalta, jolla sojottaa ainoat kasvavat karvat länteen ja itään. En julkaise kuvaa, anteeksi, en salli teille nauruuntukehtumiskuolemaa.) Paniquekoulunkäyntiä tuli harrastettua rutkasti, mutta numerot oli vaihtelevasti tosi hyviä, kohtalaisia ja yksi suoraan sanottuna hanurista.

Pääsin myös marraskuun puolivälissä Mehiläisen pikkujouluihin Finlaysonin palatsiin yllätysesiintyjäksi. Sain vetää vähän yli tunnin setin joululauluja, tunnettuja biisejä ja omia biisejäni, syödä hyvää ruokaa ja jutella erikoislääkärien, kuten plastiikkakirurgin kanssa, jonka mielestä olin valloittava persoona. Lahjaksi esiintymisestäni sain paljon iloisia katseita, tsemppausta, kehuja ja paperikassin, jossa oli kiitoskortti, iso kimppu kukkia, merkkipyyhe ja pinkki muumityynyliina. Ja jäi siitä myös esiintymiskokemus ja hyvä mieli.

Joulukuu alkoi loistokkaasti opparipaikan löydyttyä, veronpalautuksien saavuttua ja juurihoidon alettua. On ollut hirveetä huliviliä hammaslekurikäyntien saralla, mutta kuinka ihanaa saada leegot kuntoon kesäksi. Juurihoito lopuillaan, monta reikää (liian monesta) paikattu, röntgenkuvaus ensi viikolla ja päiväkirurgiseen jonossa poistattaan puhkeamattomat viisurit!

Ostin uuden kameran juuri sopivasti perjantaina, kun laivalle lähdettiin rakkaan Teemuni kanssa lauantai-iltapäivänä. Tuli sairaasti kuvia, rahaa paloi, niitit oli järjettömät, mutta olot vaisut! :) Sain ostettua äitille linnuntamppoonitupakkaa ja itselleni Lady Gagan hajuveden. Ohessa pari kuvaa; toinen menomatkalta ja toinen hytistä.Tuli muuten jatkettua mun käden tatskaakin. Kiitos Jennan. :3 Odottelen täs et mun 50cm pidennykset pamahtaa postilootasta ens viikolla! Ens viikolla on sitten jännäkakat housuissa, kun viimoset ajotunnit ja pe joulujuhlan jälkeen inssiin! Jos kerrasta menee läpitte niin lähen samointein Toijalaan äitin luo ja nappaan auton lainaks. Toivon et on täyskasko.

Ja viimeinen ilonaihe on opparipaikka Raskone Oy:llä! Halusin jatkaa raskaiden koneiden parissa touhuamista, koska ne kiinnostaa mua tällä hetkellä eniten. Mahtava työporukka ja kivat esimiehet. :) Tuolla mä viihdyn nyt sit tutustumassa kuorma-autoihin + muihin isompiin masiinoihin tammikuun puoleen väliin asti, josta jatkan viimeisen koulurypistykseni. Saa nähdä minne sitä hakee sitten ensi kesäksi töihin. Lähteekö oman alan hommiin vai pinnisteleekö jossain paskassa aspassa...

Ei mulla tainnu olla muuta tällä erää, kuulemiin! T: Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elämästäni kiinnostuneet