keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Tukka hyvin kaikki hyvin.

Kaikki ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, mutta joka tapauksessa päässäni onnellisesti komeilee 48 kuiturastaa, joista 8 on villasta huovutettuja. Tässä kuva, millainen juurikasvuni ja värini oli ennen kun aloitin urakan:






Iskin päähäni aamusta värinpoiston, sellaisen hellävaraisen, joka ei sisällä diamiineja. Lopputulos oli aika keltainen, mutta päätin kuitenkin pistää päähäni heti perään Crazy Colorin Capri Blue:n. Lopputulos ei ollut imarteleva; juureen väri ei tarttunut lähes ollenkaan vaan jäi vihertäväksi ja loppujen hiusten sävy on todella haalea sininen, joihin onneksi Aqua bluen väriset kuituni sopivat nipinnapin.


Tässä alustavaa kuvaa päästäni, anteeksi traumoja aiheuttava naamani ja hiusten rumanvärinen tyvi. Jälkimmäisen korjaan seuraavalla värjäyskerralla.




Niin jä tässä havainnollistus kuva kuinka paljon liiloista huoparastoista lähti pois! Uskoisin että niistä lähti n. 30cm :) Ne olivat alunperin siis polvitaipeeseen asti, ellei pikkasen ylikin. Tällä hetkellä persuksiin asti vain.




Tekoprosessiin meni aikaa värjäyksineen ja huovutuksineen n. 4-5 tuntia, kun itse nämä väkersin. En anna kenenkään muun sählätä, koska en luota että lopputulos on hyvä. Itse en ole täysin tyytyväinen omien hiusten väriin, näyttää nuhjuiselta, mutta eiköhän se tästä!

6 kommenttia:

 1. Tosi hienot nuo sun hiukset ! Onko tollaset kalliit/ paljonko suunnilleen maksaa? vaikea hoitoiset? Entäs vaikeat laittaa? :o Nuo on niin upeet et vois harkita itselle saman tapaisia mustana kylläkin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos! Ei nuo ole kun 5€/puntti (mun päässä on pikkasen yli 2 punttia, mut huom. pelkässä keesissä!) Sininen on pelkkää kreppikuitua (100% kanekalonia), joka pitää itse saada neulahuovutuksella rastan muotoon (työläin osa). Liilat on villasta mäntysuovan kanssa huovutettuja pötköjä, ei kanekalon kuitua. Hiusten peseminen on tuskaa, koska minä en noita rastoja kastele, vaan pesen vain sivusiilit shampoolla ja pikkuisen vedellä päänahkaa.
  Laittaminen ei vaadi kun kärsivällisyyttä, letitystaidon, aikaa ja pikkuruisia kumilenkkejä. Kaksin kaverin kanssa tuo käy ketterämmin tietty. :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa niin monimutkaiselta että joudun varmaan tyytymään normaaleihin kuitu pidennyksiin :) Mutta noi on mahdottoman upeet!

  VastaaPoista
 4. Suht vaikeet, mutta tähän tottuu ja kauneuden eteenhän pitää kärsiä :) seuraavana onkin luvassa valko pinkit rastat, kun nää on aikansa eläny :P

  VastaaPoista
 5. Niimpä :) Mää voisin kokeilla sellasta kilpsillä laitettavaa rastanippua ku ei oo kallis eikä vaikee hoitaa :D Onko sulla sellasesta kokemusta ? http://www.cybershop.fi/product/2403/clip-on-rasta-bunch--black

  VastaaPoista
 6. Ei oo kokemusta kun on viime vuosina ollu niin lyhkäset hiukset, ettei toivookaan saaha tollasta päähänsä :) musta nuo valmisrastat näyttää lähes kaikilla ihan perseeltä, ellei sitten ole muutama vaan jossain itsetehtyjen/huovutettujen välissä roikkumassa :D

  VastaaPoista

Elämästäni kiinnostuneet