tiistai 8. maaliskuuta 2011

Videoblogin uusinta osaa ja laivareissun odottamista.

No mutta heipä hei te irstaat pikku palleroiseni!


On taas aika päivittää mitä surkuhupaisan elämäkertani sivuilla on tapahtunut. 
Oudoksikin kutsuttu tyylini kokee jälleen muodonmuutoksen tyylisuuntaan X, sillä juurikin huovutin villasta muutaman uuden rastan. Oli ensimmäinen kerta elämässäni kun teen villasta huoparastan, kädet suurinpiirtein paiseilla, otta rypyssä ja silmät innosta kiiluvana niitä tuolla lavuaarissa pyörittelin. Suht hyvät tuli ekoiksi tekeleikseni. Ensi viikolla isken ne päähäni paria päivää ennen laivareissua.


Mitä muuta kuuluu, selvinnee videoasta, jonka tähän myös linkitän. Mutta olen äärimmäisen addiktoitunut ostelemaan meikkejä. Tätä en ole itsessäni ennen havainnut. En voi kävellä meikkiosaston läpi ostamatta _mitään_. Sama pätee limuosastoon, joka alkaa pikkuhiljaa pilkottaa orastavasta selluliitista pakaroissa ja mahassa. Hassua, ettei se kuitenkaan painossa näy. 


Olen innolla etsinyt asuntoa Tampereelta, vielä ei ole tärpännyt, mutta kun jaksaa ahkerasti touhuta, niin eiköhän se pian ole ulottuvillani. Kouluihin on haettu, mutta jääköön hakuvaihtoehdot pimentoon. En halua riemuita vielä kun mikään ei ole varmaa.


Haluan tähän loppuun vielä ilmoittaa, ettei minulla ole välttämättä henkilökohtaisia syitä, miksi facebookista juuri Sinut olen poistanut/tulen poistamaan. Syynä on se, etten koe tarpeelliseksi pitää siellä ihmisiä, joille en lähes koskaan sano sanaakaan. 2 kommenttia:

  1. Ei me vielä. Vastahan meille vuosi tuli täyteen. :) Ja muutenkin jos muutettais yhteen ja jompi kumpi sais töitä niin tuet menis vituiks, kun asuu omissa kämpissä, sitä ongelmaa ei ole :)

    VastaaPoista

Elämästäni kiinnostuneet