sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Juhannusta, muuta ja muutto-onnellisuutta

Hellou Vaasa!

Tuli perjantaina lähettyä porukalla Miia, Martti, Ville ja Juho reissunpäälle Vaasaan. Perjantaina vähän ripsutteli sadetta, mutta teltta kasaantui Villen hellässä komennossa alle kymmenen minuutin. Otettiin kellosta aikaa, kun naapurit kasas omia telttojaan ja kauemminhan niillä meni. Illasta olikin perseestä kun luultiin, että karaoke raikaa, mutta joku paska Kjell och Viki soitti siellä. Tuskaisessa vittuunnuksessaan Juho päätti ryöstää rändomin uunituoreet ranskalaiset ja tarjoilla niitä koko poppoolle. Rändom jäi nuolemaan grillimausteitaan ja omista ranskalaisista jäi vain haju.

Vuorossa oli nälkä-osuus. Grilliin oli tarjolla vain tuoretta pihlajan oksaa ja märkää puuta. Makkarat olivat siis kylmäsavustettuja ja noesta mustia. Eipähän tartte hiilipillereitä popsia. Känniä riitti ja koko ajan sai olla kippurassa nauramassa joko Juholle tai Martille. Teltassa oli tiivis tunnelma ja Ville onnistui ryömimään teltan takaovesta väärinpäin kaikkien väliin, kunnes Juho otti miehekkäällä otteella Villestä kiinni ja kiepsautti oikein päin. Juho nukkui eteisessä ihan solmussa.

Lauantai aamusta kuuden aikaan joku kolisteli meidän tölkkikassia ja Juho totesi "Ei vittu. Pystyy pölliin meijän kassin." Johon vanha ukko totesi "Ei ku mie vaan kokkeilin." Aamu jatkui pahoilla nuudeleilla ja hyvillä nuudeleilla. Sekä muutamalla oluella. Yöllä, kun alettiin kaikki nukkumaan, joku äijä tuli meidän teltan viereen huutamaan puhelimeen "Ei täälä kukkaa oo ennää hereillä." No ei sen kailottamisen jälkeen nii.

Tänään lähdettiin hyvissä ajoin kohti Tamperetta. Kamaa oli kummasti enemmän ku lähtiessä ja paikat paskana telttailusta. Reissu oli hauska, mutta on se ihanaa olla kotona !

Hellou Tampere!

Minä iskin asunnonhakuilmoituksen nettiin pari viikkoa sitten, tiistaina oli näyttö ja torstaina sain tiedon, että pääsen muuttamaan 1.7. Tampereelle. Aivan sairaan upeeta. Enhän ole Tampereelle muuttamisesta puhunut ku viimeisimmät kaksi vuotta ja nyt sain parin viikon varoitusajalla kämpän. Isken tänne lisää inffoa sitten kun olen kantanut tavarani ja itseni Nekalaan.

Toijalaan jää tietenkin kourallinen ihania ystäviä, äiti, isäpuoli ja isovanhemmat, mutta en voi niiden varaan laskea tulevaisuuttani, nyt kun opiskelupaikkakin Tampereella (kone- ja metalliala) on plakkarissa. Niin ja elokuuhun asti on vielä ihanaa STC-aikaakin!  Odotan niin innolla sitä kun menen huomenna Toijalaan pakkaamaan ja siivoamaan. Saa heittää turhaa roinaa jordaaniaan ja alottaa haistelemaan uusia tuulia. Tietty jotkut asiat jännittää uudessa paikassa ja osaa asioista jään haikailemaan. Mutta pääasiallisesti oon vaan perkeleen onnellinen!

Tupareista sen verran, että niitä pitää harkita, koska 23,5 neliöö ei ihan kauheen suuri biletysmesta ole. Taidanpa pitää muutamat tuparit, että kaikki saa osansa! :) Ollaan kuulolla ja pistän toki pimppiä... siis sumppia pihiseen, ken haluaa. Tarkat uudet osoitetiedot saa kyseltyä puhelimitse !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elämästäni kiinnostuneet