maanantai 16. toukokuuta 2011

Hyvä fiilis, kiitos Leijonat ja kiitos STC !

Tämän kaiken jääkiekkohumun jälkeen on hyvä kiittää Suomen hulppeaa joukkuetta. Kyllä sitä kuudentoista (16) vuoden odotus vihdoin palkittiin! Sinne jäi Venäjän telaketju Artyukhinit (Artjuhin) ja Ruotsin muka übertorjujamaalivahti Fasthit kakkosiks.


En yleensä tota jääkiekkoa seuraile mutta tän kauden Suomen pelit tuli kaikki katottua. Kyllä Taivas Varjeli mitä sieltä Granlundilta tuli! Oli upeeta ilmaveiviä ja harhautusrankkaria. Jumanskeuda, siitä pojasta on tulossa jotain legendaarista. :)


Ja nyt tuosta minun ekasta työpäivästä  STC:llä:


 Miten voi olla noin mukava työilmapiiri siellä? Koulutus duuniin on loistavaa ja kannustetaan eikä' pelotella potkuilla, jos ei saakaan myytyä. Mä saan pitää rastani ja lävistykseni ja tyylini, eikä kukaan mussuta tatuoinneista. 


Pikkuisen jännittää torstai, kun teen ihkaensimmäisen asiakaspuhelun sillon. Mutta, hyvällä tavalla pienet kipinät pöksyissä. Olenko oikeasti löytänyt tästä työn, jota ruukataan sanoa haastavaksi, epäarvostetuksi ja kaikinpuolin pelottavaksi työksi. Jokaisessa työssähän on omat haasteensa ja toiset ei vain kestä myynnin painostusta. Itse lähdin tähän työhön asenteella, että uskon tuotteeseeni mitä myyn ja koitan kehittyä kunnon myyntitykiksi.


Ei tuossa työssä pärjää, jos yrittää karttaa kaikenlaisia kontakteja ja pelkää puhelinta. Olen kuullut monien puhelinmyyntiyhtiöiden palkkauksesta paskaa, kuinka palkkoja saa odotella ja ei vastaa sitä mitä on palkasta sanottu ennen varsinaisen työn alkamista. 


 Mutta STC onkin yksi Suomen johtavista telemarkkinointiyrityksiä (tavoitteena olla paras aina), koska ne luo luotettavuuden, niin uusiin myyjiin kuin omiin asiakkaisiinsa. Kun asiakas on tyytyväinen meidän myyntitulokseen, myyjä itse saa myydystä tuotteesta provision, joka puolestaan kannustaa myymään lisää!! Kaiken kukkuraksi määräaikainen/vakituinen sopimus ja kiinteä tuntipalkka takaa sen ettei fuduja saa vaikkei heti onnistuisi mitään myymään. 


<3:lla Maailman onnellisin PIUSA. Mites teillä?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elämästäni kiinnostuneet