sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Työttömästä sossupummista konttorirotaksi.

Hola!


Täyttelin tossa viime viikolla työhakemusta ja ajattelin etten tosiaan ole menossa mihinkään palkattomaan työharjoitteluun, joten oli pakko äkkiä kyhätä itselleen alle viikossa duunipaikka. Muutama päivä kului ja puhelin pirisi tiistai-iltana viiden jälkeen. Mut pyydettiin haastattetuun seuraavana päivänä klo 11.15. Nokka pystyssä lähdin keskiviikkoaamuna Tampereelle vakuuttelemaan minun olevan juuri oikea tuohon työhön. 


Lähdettiin ystäväiseni Jutan kanssa samalla junalla Tampereelta pois. Kävin hakemassa uuden Visa Electronin ja matkattiin Jutalle kahvittelemaan. Jännitin kahta seuraavaa päivää. Torstaina ei kuulunut Nokia Tunea, mutta perjantainapa kuului. Eikä ärsyttänyt yhtään. Minä jumanskeuda sain sen duunin! Jos teille soittelee (ärsyttävä) Fortumin sähköä kaupitteleva telemarkkinoija, ethän epäröi nostaa luuria ja vaihtaa sähköyhtiötä?


Perjantai oli muutenkin hyvä päivä, sillä ihqpoitsukaverini sai uuden kämpän myös! Minä oon aina tykännyt perjantai kolmannestatoista. Kaikki vaan luulee, että  se on paska päivä ja, että kaikki mokat ja haaverit sattuu juuri silloin. Ihan kun päätään ei voisi lyödä 23. tiistaina...


Ja tulipa taas huomattua, että kun itse tulen toimeen minkälaisten ihmisten kanssa vaan, niin muilla pitää olla joku ylitsepääsemätön ongelma minun kanssa! Vittu, ensin itketään illan alussa, että jos jollain on jotain hampaankolossa, sanokoot sen nyt. Minulla ei ollut. Ilta kuitenkin päättyi siihen, että jollakin oli minua vastaan JÄLLEEN jotain ja vaikka kuinka yritin olla mukava niin minä sain kurat päälleni. En mä tollasta jaksa katsella, onneksi ei tarvitsekaan. 


Edit: Minulla on työ, Villellä kämppä ja osa ihmisistä on hanurista !

2 kommenttia:

  1. Hihii ihanaa että sait työpaikan ja Ville kämppänsä ja tunnetusti monet ihmiset on täysin hanurista!! XDD

    VastaaPoista
  2. Mutta eipä ole multa pois hehheh :) Toiset tulee toimeen ja harmi, että toiset ei. :( Karmeeta selkkausta taas mutta anti olla :D

    VastaaPoista

Elämästäni kiinnostuneet