sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Kusipäiden paratiisi.

Voi herranjestas sentään!


Perjantai iltani oli helvetin onnistunut, kunnes päätin lähteä joraamaan Kruunaan ja Klaavaan, Toijalan, ah niin ihanaan menomestaan. Olin ehtinyt laulaa karaokea pari biisiä, mutta mennessäni tanssiin, vedin hirveet tanssisetit parketilla ja samaan aikaan joku tonki laukustani rahapussin ja varasti sen. USKOMATONTA.


Onneksi rahapussini katoamisesti tietää ko. mesta ja rikosilmoitus on leitettu vetämään polisiille. Mikä helvetti siinä on, että pitää mennä toisen laukulle ja pölliä se kaikista tärkein sieltä. Nimittäin identiteetti. Vitut rahoista, mutta olisi kiva saada e-pillerit ja tunnearvolliset kuitit takaisin. Onni onnettomuudessa, henkkarit oli muutenkin menossa vanhaksi, niin niillä ei kauan kukaan mitään tee. Bussikorttia ei voi enää käyttää, electron suljettu ja kirjastokorttia tms ei edes ollut.


Saako tollaset varkaat siitä jotain vitun tyydytystä kun pilaavat toisten mielen? Ei tässä muu vituta kun, se ettei keneenkään tuntemattomaan voi luottaa ja korttien takaisin hankkimiseen menee tietty aika. Löydettiin poikaystävän kanssa puhelin ja metsästettiin sen omistaja ja saatiin löytöpalkkio. Niin yhteis-vitun-kunnan kuuluisi toimia.


Alhainen varas, jos luet tämän, niin toivottavasti Yasminit pärisee!

2 kommenttia:

  1. No voikun kiva =/ Mä oon aina itte ollu tosi vainoharhanen, en mä uskalla jättää laukkuani mihkään yksin ilman että joku vahtii sitä.. ja just tollanen on kyl persiistä, ois ottanu vaa rahat sieltä, miks ees viedä koko lompakko?

    VastaaPoista
  2. Kiva nyt sit hommata kaikki takaisin. Nyt vituttaa, mut ehkä kuukauden päästä naurattaa...

    VastaaPoista

Elämästäni kiinnostuneet