perjantai 8. huhtikuuta 2011

Hyvvee päevöö saastat!

Minulla puhaltaa jälleen uudet tuulet! Nimittäin minut napattiin Titan Order bändin remmiin pari viikkoa sitten soitteleen koskettimia ja lauleleen cleanit. On hassua, kuinka tuo soittotaito ei katoa mihkään, korkeintaan ruostuu hieman. Viimeksi taisin soittaa päivittäin joskus 3 vuotta sitten kun asuin vielä mamin helmoissa. 


Nyasism ei ole hetkeen taas reenaillu, mutta kyllä me vielä yhteen hiileen puhalletaan! Pitäisi vaan ottaa itteensä niskasta kiinni ja alkaa patistaan porukkaa meijerille. 


Minä tähtään kaikessa edistymiseen, jota tuo uusi pumppu vahvasti tukee. Vaikka ei keikkoja ole heitetty tai saatu nauhalle mitään vielä, niin ne ovat kuitenkin tavotteissa ykkösenä. Lähinnä harjotellaan näin aluksi vain covereita, mutta ajan myötä aletaan väsään omia biisejä.


Minulla meneekin sitten lievästi sanottuna hieman rahaa, sillä tarvitsen kahdet koskettimet. Reenikäyttöön halppikset ja keikoille omat, jotka ovatkin sitten 10 kertaa kalliimmat. Lisäksi pitää hankkia mikki, sillä edellinen heitti veivinsä, samoin piuha... En taida aina hallita voimiani :(


Ja tukka-asioihin!


Minä tilasin elämäni ensimmäiset cyberloxit ja rexlacet. Kunhan tipahtavat postiluukusta, alan armottoman vääntämisen niiden parissa. Lisäksi tilasin villaa, josta taas huovuttelen pötköä, en tällä kertaa tosin niin pitkää. Hiuksieni värin muutan tumman pinkiksi, koska sinistä on helvetin paska ylläpitää.


Ihanaa, kun elämä hymyilee tälle sohvalla nököttävälle alastomalle ihmisrauniolle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elämästäni kiinnostuneet