keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Vitutus_avautumista1!!oneONE1!!11

Terska vaan!

Juttelin tuossa yhden kaverin kanssa baittareista ja on meinaan harvinaisen vitutuksen päälle nostava aihe. Mikä on kun ei taidot riitä keksimään mitään omaa vaan pakko kopioida kaikki muiden ideat. Eihän se tietenkään laitonta ole, mutta rasittavuuden huippu. Itse keksii jotain jännittävää, niin eikös joku suoraan kopioi sen ilman minkäälaista variaatiota ko. jutusta.

Musta on just hauskaa keksiä kaikkee ja vastapainoks sitten joutuu vittuuntuun kun joku "muka hoksaa sen ite" ja tekee tismalleen saman jutun "muka omanaan". Eräskin ystäväiseni teki itse modit irc-galleriaan, niin eikös joku hyväkäs pölliny ne ja väitti omikseen. Jos minä teen jotain, niin kyllä sen oman luomuksensa tunnistaa!!! Oli se sitten modit, kuva, teksti, vaatekappale tai mikä vittu ikinä vain!

Jostakin syystä en näe myöskään tarpeelliseksi kertoa jonkun itemin ostopaikkaa kysyttäessä, koska eikös sinne sipiripiä juokse joku mielikuvitukseton vatipää kopioimaan. Hinnan voin toki kertoa realistisesti, oli se sitten halpa tai kallis. Googlestapa löytyy aikamoinen valikoima infoa, jos haluaa oikeasti jotain etsiä. En mä rupea jokaiselle kertomaan rastan jokaista tekovaihetta. Tai mitä vitun ainetta loxit on tai mitkä ne "uimarilasit" mun ottassa on. KVG.

Kyllä mä imen eri mestoista/ihmisista/jutuista/netistä vaikutteita. Kaikki alkuperäisideat on jo joku keksinyt, mutta kaikkea voi aina soveltaa. Mutta ei tulisi mieleenkään matkia jotakin kohtisuoraan. Se on läpinäkyvyyden lisäksi ärsyttävää. Miettikääs omalle kohdalle! Keksit miten värjätä monivärisen tukan ja jollain on viikon päästä tismalleen sun tukkamallin kopio omassa nupissaan.  Pointtina koko tekstissä siis olikin, että BAITTARIT VITTUUN.

Rakkaudella kaikille<3 (paitsi matkijoille, kai kohta tällänen teksti on täysin samana omassa blogissaan)

2 kommenttia:

  1. Uusi lukija tervehtii Piusaa! :)

    Mie huomasin just tällä viikkolla, että yks kaveri oli muuttanut asuntonsa sisustusta ja nykyinen tyyli ja värimaailma muistuttaa vahvasti omaa kotiani. Jopa matto on tismalleen sama, ilmankos hinta ja ostopaikka kiinnostivat...

    VastaaPoista
  2. Joo, siis eikö olekin harvinaisen ärsyttävää? Itteeni vituttaa kun rakastan kuiturastojani ja sit yhtäkkiä kuiturastat on kavereittenikin mielestä vitun hianoja ja mua yritetään buukata tekeen ja tikkaan ne kiinni... ei käy :)

    VastaaPoista

Elämästäni kiinnostuneet