sunnuntai 14. elokuuta 2011

Kämppäpostaus, anteeksi luukkuni ruokottomuus

Tässä matskua omasta pikku luolastani. Kotini on ns. luonnontilassaan, sillä viihdyn hallitussa kaaoksessa. Pieniä siivouspyrähdyksiä esiintyy viikottain, mutta tavarat asettuu aika nopeasti takaisin lepoasentoon.
Köökki. Kaikkien nälkäisten sankari. Kaapeista löytyy nuudelia, makaroonia, ja erinäisiä säilykeherkkuja. Huomatkaa peiliovinen mikroni ja pinkki puhelin. Meikit <3 Ja tuo emännän apujakkara vuodelta -85. 
Neliöt. 23,5 ja tännehän mahtuu niin kuvaputkitöllö kun 196cm iso sohva. Sekaista on ja huomatkaa toisen verhon puuttuminen (laiskuus), punkan siisteys ja loxien paikka. Tossa läppärin eessä istun nyttenkin. Fav place.
WC+suihku. Kaikki uutta, kaakeleista pönttöön. Tuolla on ehditty viettämään aikaa siistiytyen, tukkaa laittaen ja meikaten. Suht tilavakin vielä. Vielä pitäis sisustaa kunhan rahaa tulee! 


Millaisia luolia, koteja kämppiä teillä on? Postatkaa <:

3 kommenttia:

 1. Ois kyllä tarkotus postailla kans vähän omaa kämppää mutta voi pyhä jesse, kyllä hävettää kun ei oo mikään gootti unelma kämppä vaan sekalainen seurakunta xD

  VastaaPoista
 2. Mie asuin puoltoista vuotta 22,5 neliöisessä asunnossa ja voin sanoa jo näin kuvien perusteella, että sulla on huomattavasti paremmin suunniteltu kämppä. Tai ehkä oot sisustanukin loogisemmin... :P Näyttää kivalta, kotoisalta ja käytännölliseltä^^

  Alla linkit vanhoihin postauksiin, jos haluat käydä vertailemassa.

  http://lasiodora.blogspot.com/2010/10/koti.html

  http://lasiodora.blogspot.com/2010/10/koti-osa-kaksi.html

  VastaaPoista
 3. Mä asustan avokin kans 56 ja puol neliöisessä kaksiossa, jonka kuvittelin olevan liian iso kämppä, tällee vuoden jälkeen tää vaikuttaa jo liian pieneltä :D Multa on tulossa kämppä postaus jossain vaiheessa kun saan aikaseks.

  VastaaPoista

Elämästäni kiinnostuneet