maanantai 8. elokuuta 2011

Miten sen nyt ottaa vai ottaisko ollenkaan.

Pää on aivan sekaisin.


Eilen viettelin synttäreitä ja Ylä-Alessa sainkin tosi ison kokiksen ilmaseks. Muutaman tunnin istumisen jälkeen päätettiin Adan kanssa mennä vielä mäkkäriin vetään mätöt. Viikonloppu meni muutenkin ryypätessä ja draamaillessa, siitä pienimuotoinen ahdistusvitutuskökkö-olo. Rahatkin finaalissa ja viel viikko olis kituutettavaa. Kaikin puolin ahdistavaa aikaa, kun ei tiedä saanko opintolainan ja paljon se mahollisesti sit olis.
 Laskua laskun perään tuntuu tuppaavan kokoajan joka rööristä. Hammaslääkärissäkin tuli käytyä paikkaamassa yksi reikä ja viidenkympin faktuura siitäki tuli. Toinen olis kiireellisesti paikattavien listalla, mutta minkäs teet rahattomana? Koulu alkaa viikon päästä ja oon jo ihan kypsä töitten tekoon, kun ei kesän aikana yhtään lomaa tai aikaa rentoutua. Ajatukset harhailee ja se näkyy palkassa. Neljä päivää pitäs vielä painaa taukoomatta, mutta ei oikein jaksais. 


Miten tälläsen mitäänsanomattoman löllö-olon saa pois?


Joka paikkaan pitäis venyä ja kaikki on jotain vailla. En mä jaksa tällästä pyöritystä. Oi koulu, tule jo. Ainoa hyvä asia mikä tässä on tapahtunut, on se, että materialismionnellisuus huipussaan. Uusi pinkki puhelin Nokia x3 ! Ja kummitustäti antoi synttärilahjaksi ompelukoneen mulle plus pienen alotuspaketin siihen. Muuten tää elokuun alku onkin ollu aika tuskaista. Villekin lähti taasen remppa-avuksi Varkauteen ja siitä varmaan johtuu osaksi tää paskafiilis.


Missä hitossa on mun se ikuinen iloisuus, josta aiemmin kerroin?


Kai ilokin on rajallinen. Pliis antakaa anteeksi kun en ole sitä kämppäpäivitystä tehnyt, ei tästä läävästä uskalla kuvia ottaa, ennen ku jynssää ja siivoo huolella. Mitä, mikä negailu? Haluan ammatin ja ammattia vastaavaa työtä. Vituttaa tällänen ikuinen hanttihommien ja pätkätöiden kierre. (Viimeisin ei tosin ole ollut hanttihommaa hyvän porukan takia, kiitos <3) Miten voi näin lyhyellä aikavälillä palaa näin loppuun. Nyt en ihmettele, miksi mutsi huusi joka päivä kämpän ruokottomuudesta ku ite olin kakara ja äiti kävi joka päivä duunissa. 


Repikää mun pää irti, ravistakaa tää paskismieli pois ja ruuvatkaa takaisin. Tämä päivitys on tarpeeks nega hope so. Meikä lähtee kontilleen--->

1 kommentti:

  1. Ainiin ja Nyasism kuivu kasaan. Näin se vaan menee...

    VastaaPoista

Elämästäni kiinnostuneet