tiistai 1. marraskuuta 2011

Heippodei te kaikki karvapyllyt!

On tullut aika hieman päivitellä blogia, kun siitä onkin kuukausi jos toinenkin jo vierähtänyt. En jaksa vääntää videoblogia, koska yksinkertaisesti computer says no joka ikiselle videolle, jota yritän lisätä mihin tahansa palveluun. Rumasta naamasta kärsii videoblogi.


Mutta aiheeseen! 


Oon kierrellyt kirppareita ahkeraan ja löytäny mahtavia juttuja, lähinnä kenkiä ja vaatteita. (Tapaksen ihan uudet aitonahkaiset kengät esim 15€ !) Tosin niistä ei kuvaa enää voi laittaa, koska oltiin Villen kanssa Valkeakoskella rymyämässä ja Juho keksi johdattaa meidät baariin märällä kelillä METSÄN KAUTTA. Siinä meni uutuuttaan hohtavat Tapakset paskaseks :D Reissu oli itsessään kyllä erittäinkin antoisa ja riemukas!


Viime lauantaina Malla ja Markus piti halloweenpippalot ja ne meni tosi onnistuneesti! Kämppä oli koristeltu hienosti ja porukka oli panostanut asuihin. Naposteltavaa, juomaa, sing star ja hyvä seura! Kiitos vielä järjestäjille ^^ !


Koulussakin menee hyvin. Materiaalitekniikan ykköskurssista 3 ja samoin konepajatekniikan ykköskurssista samainen 3. Me ollaan tuomaroimassa myös Taitaja9 kilpailua tuolla meijän koululla. Tulityökortti ja työturvallisuuskorttikin suoritettu, ensi viikolla alkaa EA1-kurssi, joka on lähinnä kertaamista, kun olen sen jo suorittanut lukioaikana, meni vaan vanhaksi kortti. Perjantai onkin vapaata! <3


Tilasin itselleni koskettimetkin, kun esiinnyn kummitädin häissä 10 kappaleen verran joulukuussa. Ihanaa saada ikiomat koskettimet kotiin, voin päästä luovuuden valloilleen. Mullon jo ollut ikävä soittelemista, kun tottui Toijalassa siihen että pystyi joka viikko käydä muutaman biisin vetämässä mutsin luona.


Kotopuolessa Tampereella rullaa oikeinkin hyvin, mitä nyt vähillä rahoilla joutuu kituuttaan. Pamahtipa sitten tän huushollin ainoa kattovalokin toissapäivänä, pakko mennä hommaan tänne lepakkoluolaan pari plafondia. Oikeen huolestuttaa lähtee kaverin kanssa torstaina Ikeaan kun sieltä kuulemma löytyy ihan liikaa kivoja juttuja. Mutta otan visiokseni hankkia vain KAKSI LAMPPUA, en muuta! 


Haluisin kovasti muuttaa blogini ulkoasua, mutta oon niin laiska koodaan... 

1 kommentti:

  1. Ah dammit, teillä näköjään jo suoritettu tulityökortti ja työturvallisuuskortti. Meille ei varmaan edes tule tulityötä o.O ja työturvallisuuskortin suorittamisesta ei mitään hajua vielä.. -.- Hienosti kulkee tiedot meille kiitos rakkaan luokanvalvojan. EA1:sta ei välttämättä tule, mutta joku ensiapujuttu oli jo. :P

    Oon stalkannut sua välillä ruokalassa (iih!) mut oon niin ujopiimä, etten oo tullut nykimään hihasta. :D Ja sulla on hienot hiukset, tykkään!

    VastaaPoista

Elämästäni kiinnostuneet