tiistai 6. maaliskuuta 2012

Toisen romu on toisen KIRPPISLÖYTÖ!

Mä kävin taas kirpparilla ja shoppasin facebookin goottikirpparilla. Ostin tälläset ihanat paljettirintsikat (esim verkkopaidan alle just passelit.) Ja näppärät, kun ei oo takana hakasia vaan aukee tosta tissien välistä nipsukasta. 2€ maksoivat vain!

Sitten tuli ostettua mätsäävä paljetti hiuspanta. En ole mikään pantojen suurkuluttaja, mutta päätin kattoo josko johonkin yhteyteen sopisi. Ja kun kerran tämäkin vaan 2€ oli niin oli se pakko napata mukaan.

Sitten tulikin tehtyä ihan ok löytö ulospäin, nimittäin tämä musta neule pinkeillä salamoilla. Ainoo mikä pisti heti vituttaan ku pisti päällensä, KUTITTAA. Kankaassa on käytetty jotain ihme kimaltavaa "lankaa". Kiva raapia ittesä verille. Onneks maksoin tästä raapimisen ilosta jonkun 1,50€ vaan. Ja on tyköistuva päällä! Tykkään pitkistä resoreista.

Ja sujuvasti pinkeistä salamoista pinkkeihin avokkaisiin. KENKÄONNELLISUUS! Pikkusen on isot mulle kun kokoo 40, mutta 6€ ja meikäläinen happy <3

Tokavikana goottikirppislöytö! Vihdoinkin Pleaserin piikkikorkoset pvc-kengät on mun!!! 15cm löytyy piikistä. Maksoivat reilut kolmekymppiä (VAAN), mutta kattokaa nyt niitä <3___<3Sitten pakko loppuun postata mun paras ja kallein goottikirppisostos. Mun ehottomasti lempikengät!! Harmittaa kenkien osalta että tulee talvi. Oi sitä riemua ensi syksynä kun nuo löytyy kaapista :) Koska New Rockit <3 185€ meni, mutta on meinaan unelma talvikengät, ei lipsu eikä luisu. On kokoa ja näköä. OHHOI :)


Mitkä on teijän parhaat ostokset ja lempikengät? <3

1 kommentti:

  1. Noh, en meinannu millään päästä kommentoimaan!
    Viehkot nuo uudet Pleaserisi <3
    Pistin siulle blogiini tunnustuksen http://lasiodora.blogspot.com/2012/03/one-lovely-blog-award.html

    VastaaPoista

Elämästäni kiinnostuneet