torstai 1. maaliskuuta 2012

Latexia, lomaa ja muita hyödykkeitä

Terrrrrrrve!

2012 vuosi on hurahtanut oikein mukavasti käyntiin ja olen ehtinyt tämän parin kuukauden aikana oleen niin rahattomana kuin rahoissanikin. Metallilla sujuu rattoisasti, koneistuksen näytöstä tuli täysi 3 ja hitsaus- ja levytöiden näyttö odottaa vielä maalaamista. Kuvassa palikat on puoliksi paikoillaan ja jos joku ei tajunnut niin tämä on se koneistuksen (sorvauksen) näyttö.


Sitten mitä muuta on tullut puuhattua, niin ainakin lomailtua melkein viikko! Ja tietenkin lomailuun kuuluu päänsärky ja kirppiksien kiertely. Juuri eilen hamstrasin parilta kirpparilta 19 toppia/paitaa, joista en tosiaankaan lähde kuvia postaileen. Mutta tekoripsiä löyty kolmin kappalein, joista kuva. Ylimmissä on pinkkiä glitteriä IIH!

Eilen tuli myös kosittua Villeä kindermunasormuksilla facebook-chatissa. Täytyyhän sitä nyt naisen karkauspäivänä kosia. :) Vastaus oli: "Jos oot tosissas, niin tuun sun mieheksi." Kyllä mä olin  tosissani, mutta sopivia sormuksia ei ole löytynyt :/

Tänään sitten tuli opintolainan tämän lukuvuoden viimeinen osa, joten päätin käydä vähän latexikaupoilla! Löytyi mahtavat pantsit ja minari! Eikä ollu meinaan hinnalla pilatut!!!Sit vielä kuva tän päivän kaupunkiluukista, vain aurinkolasit ja militaristinen takki puuttuu :)


Tässä vielä minä joskus pari viikkoo sitten pailaamaan lähössä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elämästäni kiinnostuneet