perjantai 14. syyskuuta 2012

It´s Peacock, BITCH!

Morot horot!

Miten tän nyt alottais. Vaikka ensin hyvillä uutisilla eli mun uudella persoonalla, Peacockilla. Rakastan luonneleikkejä ja uusia lempinimiä. Peacock oli mun mielestä just sopiva ghettonimi, joka juontuu osittain Piusasta. Peacock (Riikinkukko tai Papukulli) kertoo aika hyvin mun alternative persoonallisuudesta; räväkkä, värikäs, kovaääninen, spontaani, paha. Välillä myös tosi paha. Teemun ghettobitch, Latisha on Peacockin paras kaveri. Ne jakaa kaiken yhdessä, etenkin ryyppääminen, bailaus, juominen, sairas alapäähuumori ja pierut on erikoisalaa. Ja kaikki, mitä Jassu ja Teemu tekeekään on sitten näiden kahden persoonan aikaansaannosta, ei suinkaan meidän! :)

Toisena, mä muuten alotin autokoulun viime kuussa. Ens viikolla kaikki teoriatunnit lusittu, sit vaan ajokertojen pariin. Kävin eilen lääkärintarkastuksessakin, terveen paperit se mulle lykkäs. (Ottaen huomioon että pään sisältöä EI tutkittu.) Kuin siistiä! En olekaan kun 5 vuotta harkinnut autokoulua ja nyt mä sit menin.

Mulle on tullut osa vanhoista kavereista tosi rakkaiksi. Outoa, ihanaa, ihanempaa! Miten oon voinu elää ilman teitä ennen? Musta tuntuu et vihdoin mun elämä on kääntynyt noususuhdanteeseen ja mun ostamat osakkeet on arvossaan. Pois huonot tuulet minusta, myös kaikki vanhat romanssit. Mä haluan elää, en jumittautua menneeseen. Voin kertoa ihan rehellisesti, etten aio lopettaa mm. viettelemistä, flirttailua, hauskanpitoa, biletystä tai pahennuksen aiheuttamista. Mä nimittäin näytin persettä koko Fat Ladylle tos viime viikon lopuks! EN KADU MITÄÄN TEKEMÄÄNI TAI SANOMAANI HAHAHHAHAAAA MAHTAA VITUTTAA !!!

MUISTAKAA:

You have to be BITCH to be kind. You´re welcome...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elämästäni kiinnostuneet