torstai 13. kesäkuuta 2013

Valmistujaiset ja kuulumiset

Moi pitkästä aikaa!

Oon tosi laiska ollut kirjoittamaan, anteeksi. Olen vaan lukenut ja seurannut muita netissä, niin olen unohtanut omat videot ja tekstit mättää tänne.

Asiaan!

Ekana tulee mieleen lähiaikojen tapahtumista mun valmistujaiset. Hyvät arvosanat, kaksi stipendiä ja tiukka booli. Lahjaksi tuli ainoastaan rahaa, mutta en valita koska, sillä tienestillä tullu eleltyä tähän asti. Vielä olis muutama ropo käyttämättä mutta se menee eittämättä ruokaan. Olen nyt siis virallisesti automaatioasentaja ja teoriassa hyvä sellainen! :) Töitä kiitos!

Rakkauselämä; Parempaan päin.

Muu elämä; Ei valittamista.

Eipä mulla hirveemmin täs muutaman kuun aikana ole kerennyt tapahtuun, muutama viikko oli tuskasen kuumaa ja löikösin auringossa ja ehdin jo selästä palaankin. Saatiin bändikämppä täältä Tampereelta ja siellä oltu muutama kerta. Aikamoista kreisibailaamista tää alkukesä on ollu mut nyt toivottavasti vähä rauhottuu. kts. kohta: Rakkauselämä. :)

Oon vääntäny biisejäkin ihan hyvällä tahdilla ja samalla tahdilla puhdistanu mun facebook-kaverilistaa. En edelleenkään pahalla mut tahallaan.

Käytiin ton Aksun kans Raskoneellakin, se vei saikutisaikuti-lapun ja mä morjestin vanhoi työkavereita. Puoli vuotta vierähti ennen ku sinne sain perseeni hilattua mut eipä siellä mikään ollu muuttunu. Huomenna on perjantai niin vois keksiä jotain muuta ku ryyppäämistä. esim hyvää ruokaa ja seuraa. ^^

Festareille en oo aatellu mennä, ku toi finanssipuoli näyttää miinusta, mut kyllähän sitä pihalla voi ilman rahaakin hengata. Toivon nyt vaan et tää on rakkauden kesä 2013, jesh!

Onnellinen Jasmin kuittaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elämästäni kiinnostuneet