maanantai 26. lokakuuta 2015

Lopunajan odotusta omassa kodissa

Aika kuluu melkolailla siivillä, kun on niin paljon muistettavaa ja touhuttavaa. Voi, kumpa saisin taas itseäni niskasta kiinni ja kirjoittaisin blogia säännöllisemmin kun epäsäännällisesti.

Raskausaika on kulunut mallikkaasti ja facebookista on saanut jatkuvasti lukea vuoronperään kahta mahatyypin kuulumista videoiden tai statusten muodossa. Kerrataanpa vielä; Kaikki muuten hyvin, mutta tyyppi on ns. Olkapäätarjonnassa, joten mikäli ei käänny raivotarjontaan tulevien viikkojen sisällä, on arvioitava synnytystapa ja hyväksyttävä mahdollisesti sektio. Mä niin haluisin synnyttää alateitse, joten rukoilen et vauva kääntyis itse, koska käännöstä aion kieltäytyä. Ainiin ja tyypillä on hikka päivittäin, joka taas on terveen asukkaan merkki. :) Raskausviikkoja tällä hetkellä 33+6 ja neuvolalääkäri 10.11., jolloin tehdään sisätutkimus, ultra ja otetaan perusnäytteiden lisäksi streprokokki b-näyte.
Tässä vielä tämäniltainen kuva mahasta.


Oon nyt lukenu jakatsellu ihan liikaa kohtukuolemaan liittyvää matskua ja alan oleen hysteerinen tän mahani kanssa. Toivon, että viikot kuluu äkkiä ja pääsen synnyttämään terveen lapsen. Menettämisen pelko on suuri ja hamuan tukea ja tsemppejä enemmän kun koskaan. Luojan kiitos, mullon toi avopuolisko antamassa turvaa, etten ihan hajoo ajatuksiini.

Meillä sujuu siis hyvin. Tehtiin talokaupat heinäkuussa ja pian ollaan asuttu kuukausi Kangasalan puolella. Remontti on ikuisuusprojekti, mutta kaikki välttämätön meillä täällä on. Ihanaa asua omakotitalossa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elämästäni kiinnostuneet