sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Mies, voi hyvä jumala taas kerran...

Mulle käy päivä päivältä oudommaksi tuo vastakkainen sukupuoli. Tunnun sekaantuvan kummallisista aivoituksista toiseen yhä useammin. Nää esimerkit on mun elämästä, yllättäen. Olen koittanut meinaan kerätä mainitsemisen arvoisia ja blogikelpoisia muutaman. Joten nauttikaa tai epänauttikaa, naiset!

1. Tapailin noin vuosi sitten erästä miestä hetken, mutta kun tunteeni ei riittäneetkään, niin päätin olla kiusaamatta itseäni ja toista osapuolta sen enempää ja päätin jutun. Mitä ilmeisimmin mies ei tajunnut, että ei on ei ja jatkoi jankkaamista, että eikö voitaisi vielä kokeilla ja aina mun vastaus pysyi samana, ei. Ja vaikka hän kuinka koitti järjestää tapaamisia, niin mä keksin aina jotain miksen voi nähdä. Ahdisti.

 Hetki sitten päädyin samaan porukkaan iltaa viettään ja pyysin sitten tätä kyseistä miestä lähteen mun kanssa jatkamaan iltaa toiseen mestaan kun muut päättivät lähteä kotiin. (Edelleen oletin kaverin tietävän että friend zone is still on.) Kuinka monelle tämä tarkoittaa vihreetä valoa sänkyyn tai suhteeseen päin? En tiedä, mutta tälle tyypille se tarkoitti juuri sitä. "Etkai sää ketä tahansa pyytäs jatkaan sun kaa iltaa ellei tässois jotai muutaki?" Niinku mitä? Hääkellot? Mun käsittääkseni olen kertonut, ettei tunteita ole ja ei, ne eivät ole nousseet takaisin pintaan, me ollaan kavereita. Nyt olen alkanut kääntymään siihen suuntaan, että parempi kun ei tavattais enää ikinä.

2. Menneenä kesänä hengasin jälleen kerran yhden ihan mukavan kollin kanssa. Kehui mua kuinka hemmetin mukava, kaunis, ihana, "miten voit olla sinkku" mä olenkaan. Päätettiin sitte, et lähetää useemminki baanalle ja nähään, mut eipäs menny lusikat tasan. Kesällä satuin samalle terassille tän tyypin kanssa ja hän oli kun seipään nielly mut nähdessään. Menin tietty morjestaan, eikä mun luonteeseen kuulu et kyselisin mikset oo vastannu tai tullu käymään vaik lupasit. No, parkkeerasin ahterini ölppösen kanssa toiseen pöytään ja jälkeenpäin kuulin, että tämä mies oli todennut kaverilleni, että "olisit voinut varottaa". Varottaa musta? Miksi?

Ihmettelen myös suuresti miksi mulle pitää myös valehdella, että "ärsyttää kun toi yks muija tekstaa ja soittelee monta kertaa päivässä mulle." Ärsytti niin paljon, että alkoi sittemmin seurustelemaan tän samaisen naisen kanssa. Okei? :----D Kyllä mä olen sen verran iso tyttö, että kestän, jos joku pitää jostain muusta mua enemmän tai että olen enemmän kaverityyppiä. Mä en enää ikinä takerru. Siitä kun ei seuraa mitään hyvää. No hard feelings though.

3. Mua ihmetyttää suuresti "en pääse/halua päästä exästäni yli"-tyypit tai on/offaajat. Mulle on harvinaisen selvää miksi ex on ex ja oon suhteessa sen verran mustavalkonen, että sitä joko ollaan yhdessä tai ei. Ei tarvitte sitte turhaan mustasukkailla ja selitellä tekemisiään. Vituttaa ihan älyttömästi tollaset seilaajat, kun joutuu itse ihastuttuaan välikädeksi ja miettiin, että uskaltaako väliin edes lähtee sotkeen ilman, että leimataan pesänrikkojahuoraksi tai saako kummaltaki henkisesti ja fyysisesti turpaan.

Mikä siinä voi olla niin vitun vaikeeta, kun päätetään halutaanko seurustella vai ei?

4. Miehet, jotka seurustelee ja silti juttelee vinkkailevasti toisille naisille. Tekis mieli niin käräyttää jokainen varattu ukko niiden muijille, et millai ne esimerkiks mulle kirjottelee netissä. Mä kirjottelen takas kyllä, mut mullei oo aikomustakaan evääni letkauttaa, että lähtisin tapaamaan vällyjen välissä varattuja. Mun perusluonne on avoin ja puhun aika härskejäkin, mutta ne ei tarkota mitään. Mä saan puhua mitä lystään niin kauan ku ite oon sinkku. Mutta mitään en lähe touhuaan.

Siinäpä muutama esimerkki, miksi sanakirjassa miehen kohdalla mulla on suuri aukko.

Mun miesihanne ei noudata minkäänlaista kaavaa. Olen ihastunut mm. tällaisiin tyyppeihin:

-Lihaksikas
-Laiha
-Äärimmäisen kiltti
-Raitis
-Lyhyt
-Mua paljon vanhempi
-Lihava
-Tumma
-Saman ikäinen kun minä
-Pitkä
-Nainen
-Uskollinen
-Savuton
-Pitkähiuksinen
-Ateisti
-Vaalea
-Sossupummi
-Samalta paikkakunnalta
-Linnakundi
-Tatuoitu/lävistetty
-Musikaalinen
-Kalju
-Tupakoitsija
-Mies
-Menestyvä
-Pettävä
-Kaukaa Tampereelta
-Mua paljon nuorempi
-Paljon alkoholia kuluttava
-Ei yhtäkään lävistystä/tatuointia

MUTTA SILTI kaikkien kanssa menny enemmän tai vähemmän päin persettä... Kai mussa on sitten jotain vitusti vinossa...

Ihmetellen, PIUSA

ps. toi Thai cube oli aivan täyttä paskaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elämästäni kiinnostuneet